tayar2u Auto Services Sdn Bhd

Tentang Kami

Pakar Servis Kereta - tayar2u Auto Services Sdn Bhd ditubuhkan sejak tahun 2021. Kedai kami terletak di Jalan Klang Lama, Kuala Lumpur.

Tayar2u - Kami adalah pakar dalam servis kereta seperti engine, penghawa dingin, brek kereta, tayar dan transmisi. Juruteknik kami adalah terlatih dan berpengalaman untuk melakukan semua penyelenggaraan servis kereta.

Tambahan, kami mengganti jenama tayar berkualiti tinggi seperti Michelin, Continental, Bridgestone, Silverstone, Dunlop, Yokohama, Toyo Tires dan lain-lain.

Kami mempunyai pengalaman 20 tahun dalam servis kereta tahun pengalaman dalam penyelenggaraan kenderaan. Matlamat kami adalah untuk membantu pelanggan yang semakin banyak untuk mengekalkan kereta pelanggan kami dengan prestasi yang hebat dan standard tertinggi. Kami menawarkan tayar dan alat ganti kereta berkualiti tinggi. Mekanik profesional kami yang mahir mengurus segala keperluan dan masalah.

Kami memahami bahawa tidak ada yang lebih penting daripada keselamatan pelanggan kami, dan tidak ada yang lebih penting bagi anda daripada keselamatan keluarga anda. Oleh itu, kami berusaha sepenuhnya untuk hanya menyediakan produk berkualiti tinggi yang disyorkan oleh pakar, dengan perkhidmatan luar biasa yang disediakan oleh profesional kami yang berkelayakan dan berpengetahuan yang akan memberikan konsultasi mendalam dan melalui pemeriksaan kenderaan anda.

tayar2u Auto Services menawarkan perkhidmatan berkualiti dengan standard pembuatan yang setinggi mungkin. Visi kami adalah untuk mengembangkan reputasi yang kuat untuk kecekapan, kebolehpercayaan, dan nilai, sehingga anda dapat yakin bahawa pembaikan anda akan dilakukan dengan cepat dan mengikut standard yang anda perlukan.

Kakitangan kami sentiasa bersedia membantu anda dengan sebarang pertanyaan atau kebimbangan yang mungkin anda miliki mengenai komponen kenderaan anda. Kedai tayar kami menawarkan pelanggan alat pemilih untuk melihat tayar mana yang paling sesuai dengan model kereta anda. Soalan umum lain yang boleh kami bantu termasuk; tekanan tayar yang sesuai untuk kereta anda, di mana untuk mendapatkan maklumat jaminan, mengapa tayar usang dan cara menghalangnya, serta apa yang harus dilakukan jika kereta anda menarik ke satu sisi atau yang lain. Ini semua adalah soalan yang sangat biasa yang didengar oleh kedai tayar dan kereta setiap hari, dan kami lengkap untuk menolong anda semua.

Kami juga dapat membantu anda memilih tayar yang betul untuk kenderaan anda, berdasarkan model dan model kereta anda, keadaan iklim kawasan anda, dan juga jenis pemanduan yang anda lakukan. Semua faktor ini akan mempengaruhi pilihan tayar yang paling sesuai untuk kenderaan dan gaya hidup anda, menjimatkan wang dan sakit kepala di jalan raya. tayar2u menyediakan pemeriksaan tayar yang lengkap dan menyeluruh, memenuhi semua asas yang menyumbang kepada kerosakan dan keausan tayar.

Pasukan mekanik automatik dan pakar tayar kami yang mahir juga dapat memberi anda petua dan nasihat mengenai keselamatan tayar, pemanduan dan penyelenggaraan kenderaan. Dari pakai tayar hingga pengelap yang sudah usang, pasukan kami boleh memberi nasihat mengenai perkara yang harus dilakukan dan perkara yang perlu diperhatikan; untuk meminimumkan keausan dari pelbagai komponen dalam kenderaan anda dan memastikannya dalam keadaan berjalan yang optimum.

Jangan teragak-agak untuk menghubungi salah seorang wakil kami yang ramah hari ini dengan sebarang pertanyaan mengenai kenderaan anda, melalui Borang Perhubungan yang terdapat di laman web kami. Kami boleh membantu anda bukan sahaja dengan tayar anda tetapi dengan aspek penyelenggaraan kereta anda.

Kakitangan kami sentiasa bersedia membantu anda dengan sebarang pertanyaan atau kebimbangan yang mungkin anda miliki mengenai komponen kenderaan anda. Kedai tayar kami, perkhidmatan kereta menawarkan pelanggan alat pemilih untuk melihat tayar mana yang paling sesuai dengan model kereta anda.

Soalan umum lain yang boleh kami bantu termasuk; tekanan tayar yang sesuai untuk kereta anda, di mana untuk mendapatkan maklumat jaminan, mengapa tayar usang dan cara menghalangnya, serta apa yang harus dilakukan jika kereta anda menarik ke satu sisi atau yang lain. Ini semua adalah soalan yang sangat biasa yang didengar oleh kedai tayar dan kereta setiap hari, dan kami lengkap untuk menolong anda semua.

Kami juga dapat membantu anda memilih tayar yang betul untuk kenderaan anda, berdasarkan model dan model kereta anda, keadaan iklim kawasan anda, dan juga jenis pemanduan yang anda lakukan. Semua faktor ini akan mempengaruhi pilihan tayar yang paling sesuai untuk kenderaan dan gaya hidup anda, menjimatkan wang dan sakit kepala di jalan raya.

tayar2u menyediakan pemeriksaan tayar yang lengkap dan menyeluruh, memenuhi semua asas yang menyumbang kepada kerosakan dan keausan tayar.

Pasukan mekanik automatik dan pakar tayar kami yang mahir juga dapat memberi anda petua dan nasihat mengenai keselamatan tayar, pemanduan dan penyelenggaraan kenderaan. Dari pakai tayar hingga pengelap yang sudah usang, pasukan kami dapat memberi nasihat mengenai perkara yang harus dilakukan dan perkara yang perlu diperhatikan; untuk meminimumkan keausan dari pelbagai komponen dalam kenderaan anda dan memastikannya dalam keadaan berjalan yang optimum.

Jangan teragak-agak untuk menghubungi salah seorang wakil kami yang ramah hari ini dengan sebarang pertanyaan mengenai kenderaan anda, melalui Hubungi Kami (WhatsApp Us) yang terdapat di laman web kami. Kami boleh membantu anda bukan sahaja dengan tayar anda tetapi dengan aspek penyelenggaraan kereta anda.

Contact Us

+6 017-210 8226

tayar2uAuto@gmail com

KS 7, Taman Evergreen Batu 4, Jalan Klang Lama, 58100 Kuala Lumpur.

© Hak Cipta Terpelihara 2025 - tayar2u Auto Services Sdn Bhd.
Terms of Use | Polisi Privasi