Century Bateri

Bateri Bebas Penyelenggaraan

Century Marathoner, bateri MF tahan lasak terunggul di pasaran. Reka bentuk yang serba baru meningkatkan prestasi pemanduan anda tanpa kerisauan. Century Marathoner, lebih kuat, tahan lebih lama.

 • TEKNOLOGI RAMCAR FIBREX
  Meningkatkan kepaduan komponen bahan aktif dan membolehkan bahan aktif berkembang bebas.
  Reaksi yang lebih lengkap antara bahan aktif dan asid; menjana kuasa yang lebih tinggi dan konsisten.
  Penguncupan maksima semasa proses pengecasan / proses pelepasan tanpa memecahkan bon yang dilekatkan bersama; membolehkan ianya dibina lebih kuat.
 • REKA BENTUK GRID BERKUALITI TINGGI
  Pengembangan Positif dan Negatif Lead-Calcium-Tin Alloy Grid – yang membolehkan grid plat mempunyai struktur butiran yang lebih halus berbanding grid acuan.
  Struktur butiran yang lebih halus membantu mengurangkan keupayaan asid sulfur untuk menghakis “ruang kosong di antara grid” dan menghasilkan jangka hayat bateri yang lebih lama.
 • KUASA “CRANKING” YANG TINGGI
  Pemisah rintangan eletrik yang rendah meningkatkan aliran arus elektrik untuk kuasa “Cranking” yang lebih berkesan dan tinggi.
 • JANGKA HAYAT LEBIH LAMA
  Reka bentuk Lead-Calcium-Tin Alloy, Labirin dan penggabungan semula cecair gas menyebabkan kehilangan air yang lebih rendah dan hayat perkhidmatan yang lebih lama.
 • DAYA TAHAN GETARAN YANG TINGGI
  Ketebalan pemisah yang optimum dan reka bentuk sel kontena yang ditambah baik untuk menyediakan elemen lebih tahan getaran.

Contact Us

+6 017-210 8226

tayar2uAuto@gmail com

KS 7, Taman Evergreen Batu 4, Jalan Klang Lama, 58100 Kuala Lumpur.

© Hak Cipta Terpelihara 2025 - tayar2u Auto Services Sdn Bhd.
Terms of Use | Polisi Privasi