Pakar Servis Kereta

tayar2u


Pakar Servis Kereta Anda


Perkhidmatan Kami

Pakar Servis Kereta dengan Alat Ganti Yang BerkualitiTentang Kami

Pakar Servis Kereta - tayar2u Auto Services Sdn Bhd ditubuhkan sejak tahun 2021. Kedai kami terletak di Jalan Klang Lama, Kuala Lumpur.

Tayar2u - Kami adalah pakar dalam servis kereta seperti engine, penghawa dingin, brek kereta, tayar dan transmisi. Juruteknik kami adalah terlatih dan berpengalaman untuk melakukan semua penyelenggaraan servis kereta.

Tambahan, kami mengganti jenama tayar berkualiti tinggi seperti Michelin, Continental, Bridgestone, Silverstone, Dunlop, Yokohama, Toyo Tires dan lain-lain.

Kami mempunyai pengalaman 20 tahun dalam servis kereta tahun pengalaman dalam penyelenggaraan kenderaan. Matlamat kami adalah untuk membantu pelanggan yang semakin banyak untuk mengekalkan kereta pelanggan kami dengan prestasi yang hebat dan standard tertinggi. Kami menawarkan tayar dan alat ganti kereta berkualiti tinggi. Mekanik profesional kami yang mahir mengurus segala keperluan dan masalah.

Kami memahami bahawa tidak ada yang lebih penting daripada keselamatan pelanggan kami, dan tidak ada yang lebih penting bagi anda daripada keselamatan keluarga anda. Oleh itu, kami berusaha sepenuhnya untuk hanya menyediakan produk berkualiti tinggi yang disyorkan oleh pakar, dengan perkhidmatan luar biasa yang disediakan oleh profesional kami yang berkelayakan dan berpengetahuan yang akan memberikan konsultasi mendalam dan melalui pemeriksaan kenderaan anda.

tayar2u Auto Services menawarkan perkhidmatan berkualiti dengan standard pembuatan yang setinggi mungkin. Visi kami adalah untuk mengembangkan reputasi yang kuat untuk kecekapan, kebolehpercayaan, dan nilai, sehingga anda dapat yakin bahawa pembaikan anda akan dilakukan dengan cepat dan mengikut standard yang anda perlukan.

PRODUK KAMI

Ini adalah beberapa Jenama, Produk kami sediakan.

Lokasi Kami

KS 7, TAMAN EVERGREEN BATU 4, JALAN KLANG LAMA, 58100 KUALA LUMPUR.

Quality Baik

Alat Ganti yang murah dan berkualiti.

Pakar dan Profesional

Lebih 20 tahun dalam Servis Kereta.

Mesra

Mesra dan saling hormat-menghormati.

Hubungi Kami

+6 017-320 8226

tayar2uAuto@gmail com

KS 7, Taman Evergreen Batu 4, Jalan Klang Lama, 58100 Kuala Lumpur.

© Hak Cipta Terpelihara 2025 - tayar2u Auto Services Sdn Bhd.
Terms of Use | Polisi Privasi